Apartmány Sungarden nabídnou ty pravé krásy čtyřhvězdičkového luxusu poblíž centra Liberce

Náramné pohodlí a příjemný luxus čtyřhvězdičkové kvality na vás čeká v Apartmánech Sungarden, které jak už název napovídá, přinesou do vašeho života, ať už třeba na kratičký okamžik, světlo.

Ubytováni budete v nádherné lokalitě města Liberec, a to jenom pouhých 900 metrů od jeho centra. K naprostému komfortu vás zde bude obsluhovat milý a přívětivý personál připravený vám ve všem vyjít vstříc.

Uvnitř na vás čeká bohaté překvapení v podobě moderního designu, jenž se neobejde bez moderního nábytku. Výjimku netvoří ani televizor se satelitním příjmem nebo DVD přehrávač pro volné chvilky. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sociálním zařízením.

Zákazníci, kteří si chtějí tento pobyt opravdu užít, si bezpochyby vychutnají také skvostné wellness apartmá. Děti se naopak hravě zabaví na dětském hřišti, v němž nechybí skluzavka, horolezecká stěna či houpačky a pískoviště.

Apartmány Sungarden mají ve své výbavě plně zařízené kuchyňky, můžete si tedy pohodlně navařit úplně sami. Kdo by ale zatoužil po nějaké místní delikatese, má poblíž místa pobytu hned několik restauraci. K dispozici vám je i zahradní grilování.

O jakoukoliv radu můžete zažádat na recepci, a to v rozmezí od 8 do 16 hodin.

U apartmánů si lze bezproblémově zaparkovat vlastní vozidlo. Pokud byste přijeli vlakem, cesta k penzionu je dlouhá přibližně 800 metrů. Nejbližší zastávka MHD je od vás vzdálena pouhých 150 metrů.

Webové stránky penzionu

Speciály

Rezorty