Bohem Prague Hotel: přívětivá atmosféra, moderní styl a neomezená možnost k zábavě v jednom

Abyste zažili pravé dobrodružství, nemusíte chodit nikam daleko. Někomu postačí, když najde stylové místo, ve kterém se může přes noc oddávat příjemnému snění, ráno se dobře nasnídat a přes den se oddávat neomezeným možnostem ve formě poznávání města nebo neškodné rodinné zábavy. Tady vám bude umožněno vše najednou.

Bohem Prague Hotel, jenž najdete v Praze 5, je dobře situován tak, abyste z něho mohli podnikat všelijaké výlety, na něž zrovna budete mít náladu. Nedaleko vás jsou jak městské památky, tak i oblíbená nákupní střediska.

Podíváme-li se na nabídku ubytování, pak zjistíme, že nebudeme ani v jednom případě o nic ochuzeni. K dispozici máme televizi s plochou obrazovkou, vlastní trezor, telefon, ale také pohodlný nábytek. Samozřejmostí potom je koupelna s vanou nebo sprchovým koutem a bezplatné bezdrátové internetové připojení.

Zajímavost pro romantiky: každý pokoj je vybaven speciálním designovým prvkem, který vám umožní regulovat intenzitu světa a vytvořit si až takové „měsíční záření“. Toto vylepšení najdete vždy ve vaší ložnici.

V rámci každého balíčku se můžete těšit i na chutné a bohaté kontinentální snídaně, přičemž po celou dobu vašeho pobytu zde můžete kdykoliv navštívit i místní bar, kde jsou pro vás připraveny všechny druhy teplých či studených nápojů.

Zábava, kterou si nikdo nejspíše nenechá ujít, začíná už na místě, a to formou tzv. lasergame, což je společenská adrenalinová hra pro 2-16 hráčů, jíž si můžete zahrát ve třetím patře přímo v útrobách Bohem Prague Hotelu.

Zdali byste se rozhodli prozkoumávat okolí, v rámci přibližně dvou kilometrů je od vašeho místa pobytu Karlův most, Pražský hrad, Václavské náměstí, katedrála sv. Víta, Staroměstský orloj či Staroměstská radnice.

Speciály

Rezorty