Do Karlových Varů za památkami a přírodou

Krásné pohodlí a krásy Karlových Varů si můžete užít několika způsoby. Jeden si rád vychutná pobyt v centru města, druhý má pro změnu rád odpočinek a klid. Pokud patříte mezi druhou skupinku lidí, určitě vás zaujme náš další tip.

Hotel Vítkova Hora je kouzelný tím, že se nachází v úžasné zelené krajině napříč chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Svou polohou je ideální odpovědí pro všechny, co touží po svěžím vzduchu a zároveň krásné karlovarské atmosféře.

Ubytovat se můžete v jednolůžkovém nebo dvoulůžkovém pokoji, přičemž k dispozici nebude chybět volba apartmánu. Ten doprovází ta výhoda, že ve svých útrobách schovává jak obývací pokoj, tak i kuchyňku.

V každém případě se všichni návštěvníci hotelu mohou těšit na televizi se satelitním příjmem, telefon, vysoušeč vlasů a především také vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem nebo vanou.

Slovo pohoda v rámci tohoto prostředí dostává úplně nový rozměr. Kromě rozkošných toulek přírodou se můžete rovněž vydat do zdejšího wellness centra, kde na vás čeká například příjemná vířivka nebo sauna.

K snídani se můžete jako všude jinde spolehnout na bufetový výběr. K obědu vás zdejší kuchaři okouzlí svým denním menu. Speciální přání speciálních zákazníků určitě ukojí bohatý jídelní lístek.

Hotel Vítkova Hora se nachází nedaleko karlovarského letiště. Kdo by sem přijel autem, může si ho zdarma nechat na hlídaném parkovišti. Pro případy autobusového spojení se nejbližší zastávka nachází jenom 400 metrů od vás.  

Speciály

Rezorty