Do Plzně za památkami, rekreací i zábavou

Ať už se chystáte na rodinný nebo firemní výlet na západ Čech, vždy můžete mít jistotu, že najdete místo, kde o vás bude perfektně postaráno. Jedno takové vám nabízíme i my.

Hotel York se nachází v obci Křimice, přibližně pět kilometrů na západ od Plzně, kde se každý den těší na návštěvníky ze všech koutů republiky.

Pro každého z vás je připraveno pohodlné ubytování různých velikostí, kterému nechybí televize, internetové připojení ani sociální zařízení s vlastní koupelnou.

V případě dvoulůžkových pokojů máte na výběr, zdali upřednostníte manželskou postel, nebo dvě oddělená lůžka.

O stravování se stará hotelová restaurace, jež je otevřená každý den od 7 do 23 hodin. K dispozici vám jsou jak vydatné snídaně, tak chutné obědy a neméně výživné večeře.

Pro pořádání firemních večírků, rodinných oslav či jiných druhů veřejných akcí neváhejte využít zdejších prostorů i zkušeného personálu k příjemné slavnosti. Zajištěna bude kromě stravy i obsluha.

Zdali se rozhodnete do hotelu York zavítat motorkou nebo autem, můžete si být jisti, že o váš cestovní prostředek bude vždy postaráno. K dispozici vám totiž je odstavené hlídané parkoviště.

V případě poznávání okolí byste si neměli nechat ujít návštěvu zámku Křimice, Velké synagogy, proslulého Plzeňského pivovaru, Divadla J.K. Tyla anebo kostela sv. Bartoloměje.

Speciály

Rezorty