Do srdce Bratislavy za parádním odpočinkem a skvělou atmosférou

Hlavní město Slovenska nabízí mnoho krás a o to víc si je užijete, pokud budete mít dostatek času prohlédnout si vše, po čem budete toužit. 

S naším dalším tipem se podíváme do Hotelu Viktor, jenž je díky své optimální poloze ideálním místem pro prozkoumání krajiny i klidný odpočinek. 

Hned po příchodu vás uvítá milý personál, s jehož pomocí se zabydlíte na jednom z 39 dostupných pokojů. Ty jsou složeny z kategorií Standard či Biznis, přičemž oba dva disponují základními doplňky dnešní pokročilé doby.

Těšit se můžete jak LCD televizi, tak i trezor, klimatizaci pracovní stůl nebo telefon. Chybět nám nebude ani vlastní sociální zařízení a stylová koupelna. Bezdrátové internetové připojení je samozřejmostí. 

Kromě moderního prostředí ve vašich dočasných příbytcích se můžete těšit také na přívětivou atmosféru zdejší kuchyně, která vám navaří vše, co vám na očích uvidí. V rámci balíčku si můžete vybrat, jak často sem budete chodit na božské pokrmy, jimž vévodí převážně chutné české menu. 

Při návštěve barové části hotelu se můžete těšit na další profesionály, a to v podobě šikovných barmanů, jež vás ohromí svými kousky i svými míchanými drinky. 

Zavítáte-li do Hotelu Viktor v příjemných letních dnech, jistě uvítáte pozici jen 500 metrů vzdáleného koupaliště, v němž se můžete společně s celou rodinou oddávat vodním radovánkám. Na své si přijdou také cyklisti, jimž je umožněno prozkoumat krajinu na kole, nebo turisté, kteří mohou navštívit proslule známou dominantu s krycím názvem UFO, dále i Bratislavský hrad nebo zříceninu Devín.

Speciály

Rezorty