Hotel Attic: Klidná dovolená v hlavním městě za doprovodu příjemné atmosféry

Pobyt v Praze není nikdy na škodu, zejména nemusíme-li hlavní město Česka navštívit jen kvůli pracovnímu záměru, nýbrž i vlastní příjemné dovolené. Vytáhnout paty v těchto letních dnech můžete prakticky kdykoliv, s ubytováním vám můžeme pomoct pro změnu my.

Jednou z mnoha možností, kde přes noc v klidu sklopit hlavu, je Hotel Attic nacházejíc se na Praze-Michli. Jedná se o kouzelnou krajní budovu, která ve svých útrobách ukrývá vše potřebné, jež by běžný návštěvník mohl potřebovat.

K dispozici je bezdrátové internetové připojení, satelitní televize, sociální zařízení se sprchovým koutem, pohodlný nábytek a mnohé další. To vše na vás čeká v každém z 36 pokojů, které jsou rozděleny do typů Standard (menší) a Superior (větší).

Výhodou hotelu Attic je, že disponuje vlastní restaurací, což potěší zejména naše mlsné jazýčky, které budou vystavovány pokušením po celou dobu našeho pobytu zde. Každý den budete mít na výběr z několika chodů, na večer tu můžete hodovat až do 22 hodin.

K hotelu vede dobrý přístup přímo z dálnice D1. Zdali se na cestu vydáte autem, můžete si jej nechat na kamerami střeženém parkovišti.

Jestli byste měli chuť se vydat do centra města porozhlédnout se například po historických památkách, můžete k tomu využít dobrého dopravního spojení. V blízkosti vašeho místa pobytu se nachází jak zastávka MHD, tak i metra.

 

Speciály

Rezorty