Hotel Braník: Krásné a tiché místo se skvělou restaurací v Praze 4

Pravé krásy hlavního města České republiky by si měl aspoň jednou vychutnat každý z nás, kdo zrovna v této lokalitě nebydlí. Nejlepší ze všeho bude, když se ubytujete na přívětivém místě, kde vás nebude nic rušit, a právě proto může být náš další tip přímo stvořený jako pro vás.

Hotel Braník se nachází ve stejnojmenné čtvrti Prahy 4 a svou polohou hostům zaručuje jak kýžený klid, tak i dobrý přístup do centra města.

Všichni návštěvníci si při svém příjezdu budou moct vybrat jeden z dvaceti šesti dostupných pokojů, které jsou rozřazeny do kategorií Standard či Komfort.

Jak už název velí, lišit se budou ve výbavě, avšak i tak si v každém z nich vychutnáte příjemné doplňky dnešní pokročilé doby, mezi nimiž nemůžeme opomenout televizi, trezor, telefon, fén na vlasy a mnohé další.

Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Kdyby byl zájem vzít si s sebou domácí chlupaté mazlíčky, je to možné za drobný poplatek možné provést, nicméně museli byste svůj výběr zúžit pouze na pokoje typu Standard.

Hotelová restaurace nesoucí název Branický Dvůr je v širokém okolí dobře známá a brzy ji budou moct poznat i vaše mlsné jazýčky. Specialitou jsou poctivá česká jídla doplněná o ty nejlepší a především nejčerstvější suroviny.

Pro jakékoliv dotazy ohledně výletů, pořádaní akcí apod. se neváhejte zeptat na recepci, která je vám k dispozici 24 hodin denně.

Speciály

Rezorty