Hotel Expo - osvědčená kvalita s dobrou polohou pro výlety po Praze

Milovníci sportovních a kulturních akcí jistě ocení výhodné služby, které pro ně má připravený příjemný hotýlek nedaleko pražského Výstaviště s Průmyslovým palácem.

Ať už se jedná o obchodní cestující, turisty, mladé páry nebo celé rodiny s dětmi, každý ocení přívětivou atmosféru, s níž se může pochlubit Hotel Expo, jehož bohatá nabídka vyhoví i té náročnější klientele.

Hosté se mohou těšit až na 106 pokojů, jež jsou rozděleny do čtyř podlaží. V každém z nich najdeme koupelnu se sprchovým koutem, pohodlný nábytek, televizi se satelitním příjmem, klimatizaci, trezor a pochopitelně také dobré bezdrátové internetové připojení.

Vybíravější klienti určitě rádi ocení i nabídku apartmánů, v nichž si užijí o trochu toho komfortu ještě více.

Nedílnou součástí hotelu je i tamní restaurace, kde vás budou obsluhovat jenom ty samé jedničky ve svém oboru. Vaše mlsné jazýčky si pochutnají na klasických českých delikatesách, které budou průběžně doplňovány nějakou tou zahraniční specialitkou.

V rámci pobytového balíčku si můžete sestavit i denní menu, podle toho, jak zrovna budete plánovat svůj den.

Čtyři hvězdičky plné luxusu se nadále promítnout také v konferenčních místnostech, jež máte vždy po předchozí domluvě právo využívat. Zdali tedy plánujete firemní oslavu nebo rodinnou sešlost, neváhejte a užijte si prostorů, které vám Hotel Expo nabízí.

Kdybyste se plánovali vydat do historického centra Prahy, můžete k tomu využít jednak dobrého dopravního spojení, a jednak také báječné procházky. Daná cesta by vás nevyšla na déle než patnáct minut, přičemž nevíte, co vše vám padne do oka. Co třeba Mořský svět, Lapidárium nebo Planetárium?

Speciály

Rezorty