Hotel Olympik Artemis: Komfortní a klidné ubytování v Praze 8

Máte-li namířeno do Prahy, určitě si jako každý jiný budete hledat příjemné místo, kde byste mohli přes noc sklopit hlavu. Jedna takové vám zaručí náš další tip.

Kde jinde načerpat nové síly než ve skvělém prostředí, které nám nabízí Hotel Olympik Artemis. Jeho hlavním cílem je dopřát komfort i těm náročnějším zákazníkům.

K dispozici pro vás bude jeden z padesáti předem připravených pokojů. Všechny jsou plně klimatizované a nechybí jim televize s plochou obrazovkou, telefon, trezor ani minibar.

Samozřejmostí je vlastní koupelna se sociálním zařízením. Čekat na vás bude rovněž pohodlná vana, sprcha, fén a další doplňky.

O to, abyste měli vždy plné žaludky, se postará skvělá kuchyně hotelu, kde se každé ráno podává snídaně formou švédských stolů. Obědy a večeře pak zajistí chutné jídelní menu.

Hotel Olympik Artemis se nachází v klidném prostředí Prahy 8, což znamená, že k historickému centru to budete mít přibližně deset minut jízdy MHD. Kdybyste potřebovali s něčím poradit, je vám k dispozici recepce, která je otevřená nonstop.

Speciály

Rezorty