Hotel Veronika v centru Ostravy vítá turisty ze všech koutů světa

Zdali toužíte po ubytování, které vám zajistí dobrý přístup do centra města, přičemž vy sami budete obklopeni příjemným klidem, pak se nechte inspirovat naší další nabídkou. Ta vás zanese do třípatrové budovy, která dýchá pravou atmosférou z 19. století.

Hotel Veronika vám poskytne útulný domov v jednom z 56 dostupných pokojů o kapacitě jednoho až čtyř lůžek. Zákazníci se mohou těšit na vřelé uvítání, řadu sportovního vyžití, dobrou stravu i bezplatné parkování.

Podíváme-li se do útrob, můžeme očekávat každodenní doplňky dnešní moderní doby. V repertoáru nechybí pohodlný nábytek, zdravotní matrace, LCD televize, satelitní příjem či dobrý Wi-Fi signál. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sociálním zařízením.

Pokoje jsou rozřazeny do kategorií Standard a Lux, přičemž druhý zmíněný název nám zajistí psací stolek, bezpečnostní sejf a konferenční stolek navíc. Pokoje od tří lůžek a výše mohou nadále disponovat vlastní kuchyňkou s lednicí.

Zatoužíme-li po něčem k snědku, pak budeme muset zamířit do přízemí, kde se nachází půvabná restaurace hotelu, v níž si každý den od 7 do 9:30 hodin budeme moct pochutnat na bufetových snídaních. V době oběda se pak můžete těšit na klasické denní menu a vyloučena není ani klasická nabídka z jídelního lístku.

Z výletů po okolí vám můžeme doporučit prohlídku novogotické architektury v podobě kostelu sv. Pavla nebo národní kulturní památku zvanou Dolní oblast Vítkovice. Z těch dalších možností by nás mohla potěšit prohlídka zámku Šenov, Hlučín či Stará Ves nad Ondřejnicí. K dalším tipům neváhejte využít služeb recepce, která vám je nonstop k dispozici.   

Speciály

Rezorty