Krásný relax na okraji Prahy v proslulém Golden Golem Hotelu

Pro rodinky s dětmi i mladé páry se otevírá nová možnost, jak si užít krásy hlavního města České republiky a přitom být ubytován v příjemném prostředí, kde vás nebude nic rušit. Přijeďte si užít relaxační pobyt v plně klimatizovaného hotelu, který se nachází na místě původního selského dvora na okraji Prahy 8. 

Golden Golem hotel svým zákazníkům nabízí klidné a komfortní ubytování v půvabné oáze klidu, jež disponuje dvanácti volnými pokoji pro jednočlenné až čtyřčlenné návštěvníky. Všechny pokoje jsou umístěny v budově bývalého statku z 18. století a jsou vybaveny příjemným, pohodlným nábytkem (převážně z masivního dubu), klimatizací, televizí s plochou obrazovkou a satelitním příjmem, trezorem, minibarem či pracovním stolem. Samozřejmostí je útulná koupelna s vlastním sociálním zařízením. 

Hotelová restaurace Golemův restaurant se postará o to, abyste začínali každý den s chutí, když usednete k čerstvě obloženým stolkům s bohatým výběrem těch nejchutnějších pokrmů. Kapacita restaurace je 120 míst, a tudíž je skvělým místem k organizování firemních večírků nebo rodinných oslav. V příjemných letních večerech si navíc posedíte na venkovní zahrádce a k tomu si vychutnáte čerstvé pokrmy přímo z grilu. 

Golden Golem hotel je díky své poloze skvěle přístupný z mnoha směrů. Nedalo se nachází dálnice D8 (1,5 km), přímo před hotelem sídlí autobusová zastávka a za 15 minut odsud dorazíte do centra. Pokud budete chtít, můžete se s personálem domluvit na transferu k vlakovému nádraží nebo letišti. Své auto si pro změnu můžete nechat na parkovišti, které se přes noc uzamyká.

Ke svým výletům a turisty velmi často vyhledávaným cílům během svého pobytu v této oblasti patří pouhých 5 kilometrů vzdálené Aquacentrum Letňany či 6 km vzdálený Ďáblický lesopark, kde na vás v obou případech čeká spousta zábavy. Rodinky s dětmi určitě ještě rády podívají do městské ZOO, půvabného Mořského světa, bobové dráhy v Proseku nebo Botanické zahrady. 

K výletu po památkách není nic lepšího než využít krás, které nabízí kouzelné hlavní město Praha. Žádný turista by si neměl nechat ujít návštěvu Pražského hradu, Karlova mostu, Václavského náměstí a Staroměstské radnice. Neméně zajímavá bude procházka po pražském Vyšehradě, návštěva Týnského chrámu či Muzea voskových figurín. Pokud byste měli nějaké specifické přání, neváhejte se poradit na recepci, která vám jistě ráda poradí. 

Speciály

Rezorty