Pravé kouzlo Vánoc dýchající až do centra Prahy, užijte si klid v Apartmánech Pushkin

Historie datující se až k roku 1359, kouzelná atmosféra a umístění jen pár kroků od Staroměstského náměstí. To jsou výhody, jaké nám poskytnou Apartmány Pushkin.

Návštěvníci budou mít na výběr mezi čtrnácti pokoji od klasických jednolůžek až po pěti nebo šestilůžkové apartmány. Vše je důkladně připraveno a čeká už jen na vaši návštěvu.

Uvnitř se kromě pohodlného nábytku setkáte také s vlastním sociálním zařízením, ledničkou, kuchyňkou, televizí a trezorem.

Mezi služby, jaké můžete využívat, poté patří transfery na letiště, poznávací výlety po Praze, vyhlídkové plavby na lodi či jednodenní návštěvy přidružených měst. Výjimkou nejsou ani vstupenky na kulturní akce či půjčky osobního automobilu.

Společně s místem vašeho ubytování se můžete na příjemnou restauraci, kde si vychutnáte širokou nabídku pokrmů jak z té české, tak i zahraniční kuchyně.

Ve volném čase neváhejte navštívit i Café bar nebo vinárnu, která se nachází jaksepatří ve sklepení.

Kdybyste si s něčím nevěděli rady, neváhejte se poptat na recepci, kde vždy najdete nějakou ochotnou osobu, a to obzvláště v časech od 10 do 22h večer.

Protože je od vás Staroměstské náměstí jen pár kroků, možná se ve chvilce volna budete chtít projít po nákupech a obhlédnout si další krásy města. Během prohlídky si můžete užít jak prohlídku Národního muzea, tak i Národního divadla, Karlova mostu, Pražského hradu, Chrám sv. Mikuláše a další skvosty.

Více informací najdete na oficiálních stránkách

Speciály

Rezorty