Pražský Hotel Popelka vám zajistí snění jako v pohádce

Ačkoliv se jedná pouze o název, můžete si být jisti, že se zde vyspíte jako v pohádce. Hotel Popelka se nachází v klidném zeleném prostřední nedalo Bertramky. V jeho útrobách je k dispozici až 30 pokojů.

Všichni zákazníci se budou moct ubytovat v jednom až čtyřlůžkovém pokoji nebo rodinném apartmánu. Chybět vám za žádných okolností nebude vlastní koupelna se sociálním zařízením ani televize s minibarem nebo trezorem. Samozřejmostí je připojení k místní Wi-Fi.

Zdali byste si chtěli po náročné cestě odpočinout, můžete se po předchozí domluvě objednat na příjemné relaxační masáže.

Odpověď na otázku ohledně stravování za vás vyřeší jak personál hotelu, který vám připraví bohaté bufetové snídaně, tak i okolní restaurace a jejich chutné pokrmy. Zdali budete chtít, můžete si objednat donášku přímo do pokoje.

Zdali se chystáte po městě cestovat, k tramvajové zastávce to budete mít jen 200 metrů. Své vozidlo si můžete zdarma ponechat přímo před hotelem.

Pro volný čas je mimo jiné možné také využít golfové hřiště nebo přilehlé cyklotrasy. S dalšími návrhy vám jistě ráda napoví recepce, která je vám k dispozici 24 hodin denně.

www.hotelpopelka.cz/

Speciály

Rezorty