Upněte svůj zrak na krásy Brna a dopřejte si skvělé ubytování ve španělském stylu

Zdali vám název penzionu něco připomíná, avšak ještě nevíte co, pak vězte, že je vše odvozeno od stejnojmenného festivalu hudby a kultury, který se tradičně koná v Brně. Dvoupatrová budova v srdci druhého největšího města republiky vás ráda uvítá pod svými křídly.

Návštěvníci penzionu se již teď mohou těšit na romantické prostředí španělského nádechu, jemuž dominují zejména letní barvy, které prozařují všechny místnosti. K dispozici vám je až 9 útulných pokojů o celkovém počtu 21 lůžek.

V útrobách každého pokoje na vás bude čekat vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem nebo vanou. Výjimku by neměla tvořit ani kabelová televize či bezdrátové internetové připojení.

Z bohaté nabídky nesmíme opomenout ani možnost ubytování se v apartmánu, přičemž jedno disponuje navíc kuchyňkou a druhé i zahrádkou.

V rámci pobytu na vás budou čekat bohaté snídaně podávané každý den od 8 hodin, a to klasicky známou formou švédských stolků. V případě oběda nebo večeře můžete využít jednu z mnoha přilehlých restaurací, do jejichž útrob to máte sotva pár kroků.

Co se sportovního využití týče, ihned naproti vašemu místu ubytování se nachází fitness centrum. Jako hosté penzionu nadále můžete uplatnit až 15% slevu při návštěvě Clubu Classic, kde si kromě masáží člověk odpočine například při plážovém volejbalu, badmintonu nebo tenisu.

Zatoužíte-li po poznávání města a jeho okolí, ujít by vám neměla prohlídka hradu Špilberk, kostela svatého Jakuba Většího, chrámu sv. Petra a Pavla nebo Jurkovičovy vily. S dalšími tipy se neváhejte obrátit na ochotnou recepci, která vám je k dispozici každý den od 8 do 21 hodin.

Více informací vám je k dispozici na oficiálních stránkách.

Speciály

Rezorty