Farma Blaník poskytne pravou zábavu celé vaší rodině

Zdali ještě nevíte, kam se vydat na dovolenou, což takhle vydat se vstříc nevšedním zážitkům, udělat si rodinný výlet a užít si spoustu venkovní zábavy. Vaše cesta za poznáním začne v příjemném prostředí pod legendární horou Blaník, odkud budete mít přístup do zábavního parku složeného z desítek atrakcí a výběhu roztomilých zvířátek.  

Farma Blaník se nachází přibližně 65 km od Prahy a ve svých útrobách schovává dva útulné hotýlky se stylovou restaurací a historickým rytířským sálem. Areálu dominují přírodní materiály, které vás zde budou obklopovat po celou dobu vašeho pobytu.

Nabídka ubytování obsahuje dvou až pětilůžkové varianty nadstandardně zařízených pokojů či apartmánů. V každém případě se můžete těšit na vlastní koupelnu, moderní nábytek, televizi, ledničku, varnou konvici a případně i kuchyňku. 

Pokud byste chtěli ochutnat nějaké místní specialitky, pak určitě rádi zavítáte do restaurace u Mančalů, kde vám zkušení kuchaři připraví vámi požadovaný pokrm. Jestli se sem vydáte jako rodina, můžete sáhnout po nějakém z předem připravených balíčků, jejichž obsahem je například i bufetová snídaně, slevy na večeře apod. 

Tou hlavní atrakcí celého místa určitě je Farma-park Blaník, kde si jak děti, tak i dospělí užijí spoustu zábavy. Návštěvníci se zde setkají se všemi domácími zvířaty, které mohou pohladit i nakrmit. Nedílnou součástí parku jsou také atrakce, na nichž se vaši drobečci mohou s radostí vydovádět.  

Své možnosti pohody můžete kromě zábavy se zvířátky rozšířit o bájné pěší výlety s interaktivními úkoly (naučná stezka S rytířem na Blaník) nebo o chvilky pohody v novém relax centru, jehož dominantou je parádní vířivka a útulná sauna. Výjimkou nejsou ani další volnočasové aktivity, jako je stolní tenis, špiky, míčové hry a mnohé další. 

Pohádkové výlety je možné pořádat i mimo areál farmy. Unikátní expozici představující život včelstva spatříte ve Včelím světě v Hulicích, další zvířátka z přírody si prohlédnete v ParaZOO Vlašim, golfové hřiště, na němž si užijí i začátečníci, je dostupné v Trhovém Štěpánově a kouzelné postavy na vás čekají ve zdejší Pohádkové vesničce nebo Pohádkovém lese. 

Z ostatních výletních destinací nesmíme opomenout zámky Vlašim, Konopiště, Jemniště, Kácov nebo Zruč nad Sázavou, Farní muzeum, rozhlednu Špulka a legendární horu Blaník, o níž koluje řada pověstí. 

Speciály

Rezorty