Hotel Attic v pražské Michli zaručuje přívětivou atmosféru

Příjemné ubytování, dobré napojení na dopravní síť, milý personál a skvělý výchozí bod pro prohlídky okolí. Zdalipak hledáte ideální místo pro rodinné chvilky, přinášíme vám vhodné řešení.

Jak už bylo naznačeno, pak je Hotel Attic, jenž se nachází v Praze - Michli, tím pravým místem, kde se dají trávit společné chvilky, které můžete využít jak jeden při druhém v útulném pokoji, tak i na příjemné procházce městem, během níž se lze kochat krásami okolní krajiny.

Podíváme-li se do útrob budovy, která se na pár dní stane vaším domovem, poznáme, že tu najdeme vždy všechno potřebné. Pokoje jsou rozděleny do typů Standard a Superior, přičemž druhý název nám zaručí trochu více prostoru a doplňků i k těm pracovním účelům.

Základní výbava tedy vždy čítá televizi se satelitním příjmem, bezdrátové internetové připojení (v celém areálu), pohodlný nábytek a koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením.

Kdybyste zatoužili po nějakém kulturním zážitku nebo převozu z hotelu třeba na letiště, neváhejte se obrátit na recepci, jež vám vždy ráda pomůže. Kromě toho zde lze využít i směnárny nebo úschovny cenností.

Nedílnou součástí hotelu je také jeho vlastní restaurace, jejíž jídelníček je složen z oblíbených moderních pokrmů. Ty si můžete vychutnávat každý den od samotného rána až po 22. hodinu večerní.

Dané prostory se potom dají využít i za účelem hostiny nebo rodinné oslavy. Záležet bude jen na vás a o obsluhu budete mít vždy postaráno.

Díky dobré dopravní dostupnosti, jež zahrnuje výborné spojení s dálnicí D1, blízkou stanici metra nebo zastávky MHD, máte skvělou možnost poznávat okolí.

Historické centrum Prahy je od vás přibližně 3,5 km, avšak takový park a divadlo na Jezerce, Plynárenské muzeum, Vyšehrad anebo plavecký stadion jsou od vás mnohém blíže.

Speciály

Rezorty