Hotel Lions Plzeň: Skvělé zázemí pro romantické toulky městem

Historické centrum Plzně stále nabádá k mnoha kouzelným výletům, k čemuž vy potřebujete už jenom chvíli volného času, abyste mohli všechny tyto krásy prozkoumat. Ptáte se, kde při této příležitosti přes noc sklopíte hlavu? Nechte se tedy inspirovat naším dalším tipem.

A ten vás nezavede nikam jinam než jen pouhý kousíček od hlavního místa dění, tedy od centra Plzně. Hotel Lions Plzeň, jak zní jeho celé jméno, se již několik let těší na turisty ze všech koutů země, k čemuž jim kromě ideálního zázemí poskytuje vždy ty nejlepší služby.

Zdali sem zavítáte i vy, budete mít na výběr z 29 komfortně připravených pokojů, jimž v žádném případě nebude chybět jak vlastní koupelna, tak ani vlastní sociální zařízení. Toto vše bude obohaceno o moderní doplňky dnešní doby, mezi něž se dá počítat třeba televize s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem, pohodlný nábytek nebo bezdrátové internetové připojení, z jehož signálu se můžete těšit po celém areálu.

Otázku stravování za nás zodpoví jako vždy hotelová restaurace, v níž se každé ráno sejdete u chutných a především na výběr bohatých bufetových snídaních. Další pokrmy budou odvozeny již od vámi zvoleného pobytového balíčku. Obědy a večeře však očekávejte vždy od těch naprostých profesionálů ze svého oboru, kteří ke své práci využívají výhradně čerstvé suroviny.

Až se budete chtít vydat na výpravu do tajů města, můžete k tomu využít kvalitních spojů, jež se vám nabízí v blízkém okolí. Za zmínku stojí jak autobusové zastávky, tak i vlakové nádraží, k němuž to máte 1,7 km od vašeho místa pobytu. Letiště Karlovy Vary leží 62 km od vás.

Mezi památky, jež si budete moct směle prohlédnout, patří chrám svatého Bartoloměje či Černá věž. Poutavé je rovněž i známé Plzeňské historické podzemí anebo Pivovarské muzeum. Kde začnete, to už záleží čistě jenom na vás. Pro další informace se neváhejte obrátit na recepci, která vám velice ráda pomůže nejen s výběrem, ale také i rezervací lístků na případné kulturní akce.

Speciály

Rezorty