Hotel Shato poskytne zázemí všem turistům, kteří se chystají prozkoumat krásy hlavního města

Krásné pohodlí a naprostý klid. To jsou dva základní rysy, na něž spoléháme, hledáme-li místo k ubytování v jindy tak rušném města, jako je Praha. Návštěvou Stodůlek si však zajistíme obojí.

Hotel Shato vyobrazuje moderní zázemí o celkové kapacitě 17 lůžek. Všichni hosté, kteří sem zamíří autem, si své vozidlo mohou nechat na veřejném parkovišti, jež je nedílnou součástí budovy.

Uvnitř se setkáte s komfortně vybavenými pokoji, které se neobejdou bez vlastní koupelny a vany nebo sprchového koutu. K tomu můžeme počítat se základní výbavou, jako jsou toaletní potřeby, fén, pracovní kout, televize a bezdrátové internetové připojení.

V Hotelu Shato se každé ráno můžete těšit na bohaté snídaně, které jsou zahrnuty v ceně ubytování. K obědu nebo k večeři pak smíte využít jedné z přilehlých restaurací či nákupních center.

Zdali byste něco potřebovali, nebojte se využít služeb recepce, jež vám je k dispozici až 24 hodin denně. Rádi zde pro vás vyjednají lístky na různé kulturní akce.

Společně s recepcí lze využít také úschovny zavazadel, než se vydáte poznávat krásy velkoměsta.

Pokud si sebou plánujete vzít i děti, nechte je si hrát na dětském hřišti, které se nachází pouhých 250 metrů od hotelu. Příjemným zpestřením jinak kouzelných rodinných chvilek může být i jízda na kole, k níž máme na výběr z několika přilehlých cyklotras.

Speciály

Rezorty