Hotel Signál Pardubice poskytne poklidné ubytování poblíž centra Pardubic

Není nad to, když najdete místo poblíž centra města, kde můžete přes noc sklopit hlavu, kde se dobře najíte a kde na vás kromě příjemné atmosféry čeká i přívětivý personál.

Hotel Signál Pardubice je přesně tím koutkem klidu, který byste hledali, pokud byste zavítali na východ Čech. V útrobách tu na vás čeká 17 komfortně připravených pokojů, jejichž celková kapacita čítá až 50 lůžek.

Hotel vás zaujme už na pohled. Nachází se poblíž lesa, kam se můžete v případě procházky jít uvolnit. Jeho dobré umístění je samo o sobě výzvou k odpočinku a nabrání nových sil.

V každém z pokojů na vás bude čekat vlastní koupelna se sprchovým koutem a samozřejmě také sociálním zařízením. Příjemným zpestřením jinak klidného pobytu je i televize se satelitním příjmem či kvalitní Wi-Fi signál, jenž je dostupný po celém areálu objektu.

Odpověď na otázku ohledně stravování za vás vyřeší hotelová restaurace, do níž to máte sotva pár kroků. Není ani potřeba zmiňovat, že zdejší pokrmy jsou vyhlášené, tudíž si i vaše mlsné jazýčky jistě rády pošmáknou. Výtečné jsou zejména sezonní specialitky, k nímž nechybí ani nějaké zahraniční delikatesy.

Zdali byste se vydali prozkoumat blízké okolí, můžete se kromě procházky do přírody nechat inspirovat Pardubickým zámkem, radnicí nebo Zelenou bránou. V letních dnech není od věci navštívit ani koupaliště Cihelna, kam zavítají obzvláště rády děti.

Speciály

Rezorty