Ideální místo pro ty nejlepší zážitky - Top hotel Praha

Proč si občas nedopřát trochu té radosti, a to navíc za přijatelnou cenu. Top hotel Praha and Congress Centre může být tím správným místem nejen pro vás, ale i celou vaši rodinu.

Hotel, jenž se nachází v samotném srdci České republiky, láká své hosty na přepychové ubytování, které je doprovázeno přívětivou atmosférou. Tu nám zde vytváří jak ochotný personál, tak půvabný moderní design, co je doplněn o jedinečnou japonskou zahradu s jezírkem.

Na výběr budete mít od několika druhů balíčků, s nimiž se zabydlíte v pokojích různých typů. K dispozici se nám nabízí jak klasické možnosti, tak i exkluzivní prezidentské apartmá. Vše bude záležet jen na vás.

V každém případě vám při jakémkoliv výběru nebudou na pokoji chybět všední doplňky dnešní pokročilé doby, jež zahrnují vše od satelitní televize přes minibar až po vlastní plně vybavenou koupelnu. K tomu všemu nechybí ani kvalitní bezdrátové internetové připojení.

Pravý test pro vaše chuťové buňky
V Top hotelu Praha na vás čeká až pět restaurací, k nimž jsou přiřazeny ještě tři bary. Na své si tedy přijdou i ti nejnáročnější zákazníci, co si mohou každý den vychutnat vždy jen tu nejlepší baštu. Ta se dá navíc rozdělit dle specialit zahraniční kuchyně (například francouzská).

Odpověď na otázku, jak se dostaneme do historického centra města, za nás vyřeší městská hromadná doprava, s níž není v rámci pobytu v tomto místě (blízkosti Jižní spojky) žádný problém.

Zdali byste se rádi oddali relaxaci přímo na hotelu, vřele doporučujeme návštěvu tamního wellness centra, jež nám nabízí krytý bazén, finskou saunu, několik druhů masáží a dalších léčebných procedur.

http://www.tophotel.cz/cs/

Speciály

Rezorty