Komfortní pobyt v penzionu Královská cesta

Součástí nové doby je nepochybně modernizace a ta se také dotkla brněnské čtvrti Královo Pole, kde sídlí nový penzion Královská cesta.

Všichni hosté se sem hravě dostanou díky dobře přístupné cestě, která vede jak po dálnici D1, tak i z vlakového nádraží, po němž jen nastoupíte na tramvaj a za pár minut jste na místě.

K ubytování vám zde poslouží jeden jednolůžkový, jeden třílůžkový a šest dvoulůžkových pokojů, k nimž je možné vyjednat si přistýlky.

Každý z pokojů disponuje vlastní koupelnou a vlastním sociálním zařízením. Chybět nebude ani hotelová kosmetika a další zajímavé doplňky.

Všichni hosté mají zaručené bezplatné připojení na místní Wi-Fi i služby satelitní LCD televize. Absolutní pohodlí završí komfortní nábytek.

Otázku stravování za vás vyřeší místní restaurace, která se specializuje zejména na českou kuchyni. Výjimku netvoří sezonní druhy jídel či nějaké laskominy.

Zárukou vám u každého jídla jsou čerstvé potraviny. Romantickou atmosféru může podpořit zahrádka a širé nebe. Snídaně jsou započteny v ceně ubytování.

www.kralovskacesta.com

Speciály

Rezorty