Kouzelná romantika na dosah: Zlatý Anděl v Českém Krumlově vítá nově příchozí hosty

Užijte si komfortní ubytování přímo v samotném srdci historického města Českého Krumlova v jižních Čechách. Tři domy, jež tvoří celý hotelový komplex, si prošly rozsáhlou rekonstrukcí takovým způsobem, aby splnily tužby všem zákazníkům. Nyní máte možnost to kouzlo vidět i vy sami na vlastní oči. 

Hotel Zlatý Anděl stojí přímo na historickém hlavním náměstí v Českém Krumlově, kde na vás čeká 48 stylově zařízených pokojů, v nichž budete ubytováni. Jejich součástí je vlastní koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, televize se satelitním příjmem, telefon, minibar a další nezbytné doplňky dnešní moderní doby.

Pokud byste sem zavítali na dovolenou jako firma, můžete využít prostorné společenské místnosti, jimž nechybí promítací plátno, projektor a pochopitelně také bezdrátové připojení k internetu, které je mimo jiné dostupné po celém areálu. 

Další nezbytnou součástí hotelu je příjemná restaurace Don Julius, v níž budete mít možnost ochutnat veškeré české i mezinárodní speciality. Zajímavým zpestřením příjemného večera může být hned přísedící restaurace Petr Vok, ve které vás pro změnu bude obohacovat přímý výhled na historické náměstí a téže dobrý pokrm dle vašeho vlastního výběru. A pokud byste dostali chuť na nějaký ten sladký zákusek a dobrou kávičku, zaskočte si do místní kavárny či do Cocktail Baru. 

Od výletu do tak kouzelného města byste si jistě slibovali spoustu nevšedních zážitků. Ty vám budou zaručený, pokud se vydáte byť jen pěšky na procházku tamními uličkami. V blízkosti hotelu se nachází kostel svatého Víta, půvabné muzeum voskových figurín nebo zámek Český Krumlov, k němuž vede několik prohlídkových tras. Výjimkou nejsou ani průvodové služby či hotelové taxi.

Ani veškeré sportovní nebo zábavní aktivity nebudou opomenuty. Záleží čistě na vás, čemu byste raději dali přednost. Opět z blízkého okolí si lze vybrat z těchto možností: bowling, lázeňské služby, fitness, squash, tenisový kurt, projížďky na koni, plavecký areál, golf a mnoho dalších. Pro bližší upřesnění místa se nebojte poradit s velice ochotnou recepcí. 

Vítáni nejen u vašich prohlídek města jsou i domácí mazlíčci, které si s radostí můžete vzít s sebou. Zdali se rozhodnete přijet autem, abyste si ušetřili námahu s taháním zavazadel, je možné zastavit přímo u hotelu, veškeré věci si odtud přenést do pokoje a vůz poté za menší poplatek zanechat ve vnitřním nebo venkovním parkovišti. 

Speciály

Rezorty