Luxusní prostory Pytloun City Boutique Hotelu zvou k přepychové dovolené

Co všechno nám jsou schopny nabídnout krásy čtyřhvězdičkového luxusu? Vesměs vše potřebné, po čem vaše mlsné jazýčky či unavené tělo zatouží, výbava je naprosto perfektní.

Pytloun City Boutique Hotel se nachází hned v centru Liberce, takže bychom jej měli najít velice snadno. K dispozici nám je 34 pokojů, mezi nimiž najdeme i ty s vlastní vířivou vanou, která je umístěná na terase.

Celkově budeme mít na výběr mezi sedmi kategoriemi, a to od business třídy až po ty nejpřepychověji zařízené pokoje, jimž vévodí skleněné doplňky včetně prosklených stěn.

V každém pokoji na vás bude čekat televize se satelitním příjmem, minibar, telefon, vysoušeč vlasů a další doplňky vhodné ke každodennímu využití. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sociálním zařízením.

Součástí vašeho pobytu zde je i možnost využití krytého parkoviště, návštěvy wellness centra či využití dvou konferenčních sálů. Hotel je i nadále otevřený k návštěvě zvířecích mazlíčků, jež si můžete bez váhání vzít s sebou.

Otázku stravování za vás vyřeší hotelová restaurace, v níž na vás čekají bufetové snídaně a bohatá polední menu. V chutné nabídce nechybí ani lahodné koktejly, které si můžete vychutnat i pod širým nebem.

Speciály

Rezorty