Pytloun Design Hotel: Krásný relax nedaleko centra Liberce

Originální design a maximální pohodlí, to jsou dva klíčové prvky, jež nás budou provázet při naší rozkošné dovolené, která vyhoví i té nejnáročnější klientele. Všechny pokoje disponují jen tím nejlepším nábytkem a recepce pro mimořádné choutky je pro vás připravena 24 hodin denně. Přijeďte se přesvědčit na vlastní oči. 

Pytloun Design Hotel, v němž budete ubytováni, se nachází v poklidné části Liberce. Od roku 2009 je zpřístupněn veřejnosti a zákazníkům nabízí jen to nejlepší vybavení, které jim zpříjemní už tak pestrou dovolenou. Parkovat lze zdarma přímo na místě, zastávka MHD pak leží asi jen 300 metrů od místa pobytu. 

V každém pokoji na vás čeká vlastní sociální zařízení, pohodlný nábytek, čajová konvice či kávovar (každý den horké nápoje zcela zdarma), 32-palcová LCD televize se satelitním příjmem, minibar, trezor, fén, žehlící potřeby, toaletní potřeby, fén, rádio a mnohé další. O kvalitní spánek se postará pohodlná matrace a tři speciální polštáře. 

Hotelové hosty jistě potěší možnost využívat room service, půjčovnu DVD či thajské masáže přímo na pokoji. Výjimkou nebudou ani snídaně tzv. do postele nebo služba buzení. Celý hotel je nekuřácký. 

Na pořadu dne jsou chutné snídaně podávané klasickou formou švédských stolků, které si vychutnáte v místní hotelové restauraci, a chybět nebude ani lákavý výběr buďto příjemné polopenze, nebo rovnou plné penze. Pro zvláštní příležitosti je k dispozici stylová thajsko-japonská restaurace Saiko Cuisine, v níž ochutnáte nějaké ze specialit ze Země vycházejícího slunce.

Pro báječné chvilky klidu využijte možnosti odpočinku v místním wellness Luxury Island Spa, kde se můžete nechat zlákat blahodárným vlivem venkovní finské sauny, vnitřní tropicko solno-bylinkové sauny, vířivky, venkovním bazénem a v neposlední řadě také masážemi. Relaxační centrum se nachází v Pytloun Travel Hotelu, jenž leží přibližně 10 minut jízdy autem od místa pobytu. 

Bohaté výlety po blízkém okolí nejsou žádným překvapením. Děti se rády podívají do Aquacentru Babylon nebo ZOO a Botanické zahrady Liberec, příznivci aktivního odpočinku zavítají do Ski areálu Ještěd a milovníci památek zavítají do Severočeského muzea či na zámek Sychrov. 

Speciály

Rezorty