Rodinný penzion Ubytování Kupková: Klidné zázemí s dobrým přístupem do města

Co více si přát, než mít přes noc kam složit hlavu, vychutnat si přítomnost skvělých lidí a užít si jen to nejlepší jídlo, které nám nabízí vyhlášené okolní restaurace. V rodinném penzionu Krupka se již teď máte na co těšit.

Útulný „hotýlek“, který se na pár dní může stát vaším domovem, leží v poklidné čtvrti Nový Lískovec v Brně, což je jen kousek od dálnice D1.

Zdali se sem vydáte autem, své vozidlo si smíte zanechat na parkovišti před domem. Budete-li však chtít, po domluvě jej lze schovat i do garáže.

Co se samotného nastěhování týče, Ubytování Krupková svým hostům nabízí 1 jednolůžkový, 1 dvoulůžkový a 2 třílůžkové pokoje, přičemž v každém z nich najdete kabelovou televizi.

Sociální zařízení se sprchovými kouty se nachází na chodbě v téže patře a jsou tedy dostupné zrovna všem ubytovaným hostům.

Zdali byste uvítali chutné snídaně, můžete si je po příjezdu domluvit. V opačném případě se o většinu stravování starají sami hosté, jimž se v okolí nabízí jednak obchody s potravinami, tak i jednak labužnické restaurace všeho druhu.

Návštěvníci rádi využívají pobyt v této lokaci převážně ke krátkodobým účelům, a to hlavně i kvůli prohlídce brněnských veletrhů. Výjimku nepředstavují ani motoristické závody a další zábavní nebo kulturní akce.

Jen kousek od penzionu se nachází zastávka MHD, která vám dá už volnou ruku k vašim dalším cestovním plánům.

Speciály

Rezorty