Sono Hotel: Komfortní relax poblíž centra Brna

Super pohodlí a příjemné prostředí čtyřhvězdičkové kvality vás přesvědčí o tom, že si nenajdete moc věcí, na které byste si mohli stěžovat. Sono Hotel, který se nachází u stejnojmenného hudebního komplexu v Brně, vám totiž nabídne vše, co vám na očích uvidí. A možná ještě trochu více.

Váš pobyt začne příjezdem k hotelu, k němuž se dostanete velice snadno. Autem je to například z dálnice D1, přičemž parkování je v prostorách ubytovacího komplexu zdarma. Cesta vlakem by znamenala, že vás od hotelu dělí pouhé čtyři kilometry. Tramvajová zastávka je však vzdálená už jenom 2 minuty chůze.

Všechny pokoje jsou komfortně vybavené. Spolehnout se tedy můžete jak na vlastní koupelnu s dešťovou sprchou a sociálním zařízením, tak i klimatizaci, pohodlný nábytek, satelitní TV, minibar, telefon a samozřejmě také bezplatné bezdrátové připojení k internetu.

Nedílnou součástí hotelu jsou stravovací prostory, jež se nám prezentují pod názvem Sono Restaurant, kde vás jistě okouzlí půvabný design a skvělý jídelníček. Ten se skládá výhradně z čerstvých surovin. V příjemných letních měsících je navíc možné poobědvat či povečeřet venku.

Zdali byste se rozhodli vydat na rodinné výlety, můžete navštívit brněnskou přehradu nebo zoologickou zahradu. Neméně působivé je i historické centrum Brna, kde si můžete prohlédnout hrad Špilberk nebo katedrálu svatého Petra a Pavla.

Pro více informací neváhejte navštívit oficiální stránky.

Speciály

Rezorty