Útulné ubytování v historickém centru Jihlavy s možností prozkoumávat okolí

Skvělé ubytování v centru města je terčem každého turisty, který se vydává poznávat památky nějakého historického města. Zavítáte-li do Jihlavy, penzion Willa pro vás může být tou správnou volbou.

Penzion Willa se nachází hned vedle jihlavské radnice, díky čemuž nám nabízí optimální možnosti k brouzdání městem. Jen kousíček od nás se nachází zoologická zahrada či zábavní centrum, tudíž se nemusíte bát si s sebou vzít i své děti. Každý si najde něco příjemného.

Ubytováni budete v jedno nebo dvoulůžkových pokojích, jimž nechybí vlastní koupelna se sociálním zařízením, televize se satelitním příjmem a ani dobré bezdrátové internetové připojení. Po předchozí dohodě jsou vítáni také domácí mazlíčci, a to úplně bez poplatku.

Odpověď na otázku ohledně stravování může vyřešit některá z přilehlých restaurací, jichž je v blízkosti opravdu hodně (nejbližší se nenachází dál než 30 metrů). Penzion vám ovšem může za drobný příplatek zajistit bohaté snídaně.

Zdali byste potřebovali s čímkoliv poradit, neváhejte se obrátit na recepci, která tu pro vás bude vždy od 11 do 23 hodin.

Zdali byste měli chuť poznávat okolí, vydejte se například do jednoho z kostelů, jakou je kostel sv. Ignáce z Loyoly, sv. Jakuba Většího, sv. Jana Křtitele nebo sv. Kříže. K dispozici vám také bude Brtnický zámek, Doubkov či tvrz Kamenice.

Speciály

Rezorty