V Náchodě pro vás mají připravený odpočinek jako šitý na míru

Najít si chvilku klidu není v těchto dnech s ubývajícím sluncem vůbec lehké, a proto se není čemu divit, že čím dál více lidí si stále hledá různé alternativy, jak onoho zaslouženého odpočinku docílit. Pro ty z vás, co neradi jezdí někam daleko a nová dobrodružství rádi vyhledávají zejména v útrobách české země, se nabízí nová příležitost, která splní všechny vaše požadavky. Nakročte společně s námi do Královehradeckého kraje , kde se už teď na vás těší příjemný personál a téměř neomezené možnosti hotelu. 

Naše cesta vede do secesního čtyřhvězdičkového Hotelu U Beránka, kde jak už nám název napovídá, se můžeme těšit na jemný nádech historické doby, který půvabně zpestřuje celé místo a naplňuje ho příjemnou uklidňující atmosférou, jež je jedním z hlavních důvodů, proč turisté velice rádi tuto destinaci vyhledávají. 

V závislosti na vašem výběru, se můžete ubytovat buďto v jednom z 53 dostupných pokojů, nebo v jednom ze tří apartmánů. Součástí každého z nich je televize, trezor, minibar, lednička a nepochybně pak i vlastní koupelna s vanou nebo sprchovým koutem. V pokojích typů Superior a Secese najdete navíc také klimatizaci a co se apartmánů týče, ty jsou k tomu všemu ještě obohaceny o jídelní prostory společně s pracovnou. 

Chutnou pozvánku k jídelnímu stolu opět obdržíte vždy v závislosti na vašem pobytovém balíčku, a to rovnou až třikrát denně. Snídaně jsou podávány klasickou formou švédských stolů, k obědu můžete ochutnat nějakou regionální specialitku, kterou si vyberete v denním menu, a večeře bude složená ze tří chodů. 

Mlsné jazýčky a hravé osoby jsou poté zvány do hotelové cukrárny, kde na vás čeká chutný zákusek, dobrá kávička a v rámci neškodné zábavy třeba i kulečník. 

A protože se jedná o útulné ubytování, do něhož lidé jezdí obdivovat krásy historického města, ani nám zde by neměla chybět ukázka toho, na co vše se můžeme těšit. V první řadě to jsou Adršpašsko-teplické skály, tedy největší skalní město střední Evropy, které se vám neokouká ani v případě, pokud byste jej prošli dvakrát za sebou, a zdali by vás oslovila daná prohlídka půvabných přírodních útvarů, mohli byste v obdivování pokračovat i během výstupu na rozhlednu Žernov. 

V druhé řadě bychom rozhodně neměli opomenout návštěvu Náchodského zámku, v němž můžete obdivovat například bruselské gobelíny, nebo pevnosti Dobrošov, zámku Ratibořice, rozhledny Na Signálu či Kudowa-Zdrój (Lázně Chudoba), což by pro změnu mohla uvítat celá rodina, zejména pokud s sebou berete i děti. 

Speciály

Rezorty