Zamiřte do plzeňských Benátek si vychutnat krásy čtyřhvězdičkového luxusu

Čtyřhvězdičková krása uprostřed romantického místa, jemuž se kdysi přezdívalo plzeňské Benátky. To je hotel Gondola, který se nachází jen 5 minut pěšky od náměstí Republiky.

Příjemné a pěkné ubytování je cílem každého turisty, který hledá odpočinek. Na cestu můžete vyrazit jak sami, tak i s rodinou, příjemné atmosféry se zde nadechne každý.

Ubytováni budete v jednom z dvaceti komfortně vybavených pokojů, jimž nechybí klimatizace a jež nabízí vlastní koupelnu s plnou výbavou.

Mimo toho se hosté mohou těšit na ledničku s barem, televizi, trezor, telefon a stabilní Wi-Fi připojení zdarma po celou dobu pobytu.

Neméně úchvatné jsou služby místní restaurace, kde můžete vždy začít den chutně podávanou snídaní. K obědu nebo večeři vás může inspirovat velice bohaté výběrové menu.

Hosté se mohou navíc těšit z nepřetržitého hotelového servisu přímo na pokoj. Záleží na vás, jak své chvilky budete chtít strávit.

A kdo by rád cestovat, může se podívat mimo hranice hotelu. Jen pět minut chůze od vás se nachází centrum města, přičemž tramvajovou zastávku máte hned 250 metrů od hotelu. Pokud rádi cestujete na kole, neváhejte využít půjčovny kol.

Závěrem nelze opomenout ani přepychové wellness centrum, které musí být součástí každého moderního bydlení. V našem případě se můžete těšit na bohatou nabídku masáží nebo rozkošný pobyt ve vířivce či sauně.

Speciály

Rezorty